Jeroen van Putten

Ervaren copywriter in Het Groene Hart

Ervaren copywriter in Het Groene Hart

Wat is tekstschrijven?

Ben je zelf geen ervaren schrijver? Een van onze copywriters helpt je graag op weg.

Tekstcorrectie op locatie in Het Groene Hart?

Kies je voor tekstcorrectie dan zal een van onze copywriters jouw teksten corrigeren: hij of zij haalt de taal- en spelfouten eruit en zorgt dat ze taalkundig foutloos zijn. Je levert in dit geval dus wel zelf de teksten aan. Dit kan op afstand, maar onze copywriters kunnen ook langskomen op Het Groene Hart.

Ervaren copywriter in Het Groene Hart

Wil je ook goede teksten laten schrijven voor jouw website? En heb je hier hulp bij nodig van een ervaren copywriter. Of kun je hier de tijd niet voor vrijmaken? Er zijn genoeg goede copywriters in Het Groene Hart. Correcte teksten op jouw website zorgen bovendien dat je website beter wordt gevonden in Het Groene Hart. Laat onze professionele tekstschrijvers jouw websiteteksten schrijven.

Een bedreven copywriter kijkt of er prikkelende tussenkoppen en eventueel streamers in de tekst staan. Adviseert om landingspagina’s te schrijven voor Het Groene Hart.

Webteksten met taalfouten geven je bedrijf een onprofessionele uitstraling. Laat je teksten daarom altijd nakijken door een professionele copywriters.

Eindredactie door een copywriter?

Een bewkame copywriter zet de spreekwoordelijke puntjes op de i. Kijkt met name naar de zinsopbouw en de tekstopbouw. Klopt de kop wel bij het artikel? Wordt de Het Groene Hart wel genoemd door de copywriter?

copywriter met ruim 10 jaar ervaring in Het Groene Hart

Met meer dan 10 jaar ervaring als copywriter in Het Groene Hart bij onder meer Malmberg en Sanoma, werkt Jeroen al ruim 10 jaar in de media. Daarnaast is Jeroen actief als ondernemer met bijvoorbeeld Nowweb.nl en Corrigeren.nl!