Jeroen van Putten

Ervaren eindredacteur in Bergen

Ervaren eindredacteur in Bergen

Webteksten met taalfouten geven je bedrijf een onprofessionele uitstraling. Laat je teksten daarom altijd nakijken door een professionele eindredacteuren.

Eindredactie door een eindredacteur?

Een bewkame eindredacteur zet de spreekwoordelijke puntjes op de i. Kijkt met name naar de zinsopbouw en de tekstopbouw. Klopt de kop wel bij het artikel? Wordt de Bergen wel genoemd door de eindredacteur?

Ervaren eindredacteur in Bergen

Wil je ook goede teksten laten schrijven voor jouw website? En heb je hier hulp bij nodig van een ervaren eindredacteur. Of kun je hier de tijd niet voor vrijmaken? Er zijn genoeg goede eindredacteuren in Bergen. Correcte teksten op jouw website zorgen bovendien dat je website beter wordt gevonden in Bergen. Laat onze professionele tekstschrijvers jouw websiteteksten schrijven.

Tekstcorrectie op locatie in Bergen?

Kies je voor tekstcorrectie dan zal een van onze eindredacteuren jouw teksten corrigeren: hij of zij haalt de taal- en spelfouten eruit en zorgt dat ze taalkundig foutloos zijn. Je levert in dit geval dus wel zelf de teksten aan. Dit kan op afstand, maar onze eindredacteuren kunnen ook langskomen op Bergen.

eindredacteur met ruim 10 jaar ervaring in Bergen

Met meer dan 10 jaar ervaring als eindredacteur in Bergen bij onder meer Malmberg en Sanoma, werkt Jeroen al ruim 10 jaar in de media. Daarnaast is Jeroen actief als ondernemer met bijvoorbeeld Nowweb.nl en Corrigeren.nl!