Jeroen van Putten

Ervaren eindredacteur in Bodegraven

Ervaren eindredacteur in Bodegraven

Een bedreven eindredacteur kijkt of er prikkelende tussenkoppen en eventueel streamers in de tekst staan. Adviseert om landingspagina’s te schrijven voor Bodegraven.

Eindredactie door een eindredacteur?

Een bewkame eindredacteur zet de spreekwoordelijke puntjes op de i. Kijkt met name naar de zinsopbouw en de tekstopbouw. Klopt de kop wel bij het artikel? Wordt de Bodegraven wel genoemd door de eindredacteur?

Tekstcorrectie op locatie in Bodegraven?

Kies je voor tekstcorrectie dan zal een van onze eindredacteuren jouw teksten corrigeren: hij of zij haalt de taal- en spelfouten eruit en zorgt dat ze taalkundig foutloos zijn. Je levert in dit geval dus wel zelf de teksten aan. Dit kan op afstand, maar onze eindredacteuren kunnen ook langskomen op Bodegraven.

Ervaren eindredacteur in Bodegraven

Wil je ook goede teksten laten schrijven voor jouw website? En heb je hier hulp bij nodig van een ervaren eindredacteur. Of kun je hier de tijd niet voor vrijmaken? Er zijn genoeg goede eindredacteuren in Bodegraven. Correcte teksten op jouw website zorgen bovendien dat je website beter wordt gevonden in Bodegraven. Laat onze professionele tekstschrijvers jouw websiteteksten schrijven.

eindredacteur met ruim 10 jaar ervaring in Bodegraven

Met meer dan 10 jaar ervaring als eindredacteur in Bodegraven bij onder meer Malmberg en Sanoma, werkt Jeroen al ruim 10 jaar in de media. Daarnaast is Jeroen actief als ondernemer met bijvoorbeeld Nowweb.nl en Corrigeren.nl!

Webteksten met taalfouten geven je bedrijf een onprofessionele uitstraling. Laat je teksten daarom altijd nakijken door een professionele eindredacteuren.