Jeroen van Putten

Ervaren eindredacteur in Haarlem

Ervaren eindredacteur in Haarlem

Een bedreven eindredacteur kijkt of er prikkelende tussenkoppen en eventueel streamers in de tekst staan. Adviseert om landingspagina’s te schrijven voor Haarlem.

Tekstcorrectie op locatie in Haarlem?

Kies je voor tekstcorrectie dan zal een van onze eindredacteuren jouw teksten corrigeren: hij of zij haalt de taal- en spelfouten eruit en zorgt dat ze taalkundig foutloos zijn. Je levert in dit geval dus wel zelf de teksten aan. Dit kan op afstand, maar onze eindredacteuren kunnen ook langskomen op Haarlem.

eindredacteur met ruim 10 jaar ervaring in Haarlem

Met meer dan 10 jaar ervaring als eindredacteur in Haarlem bij onder meer Malmberg en Sanoma, werkt Jeroen al ruim 10 jaar in de media. Daarnaast is Jeroen actief als ondernemer met bijvoorbeeld Nowweb.nl en Corrigeren.nl!

Ervaren eindredacteur in Haarlem

Wil je ook goede teksten laten schrijven voor jouw website? En heb je hier hulp bij nodig van een ervaren eindredacteur. Of kun je hier de tijd niet voor vrijmaken? Er zijn genoeg goede eindredacteuren in Haarlem. Correcte teksten op jouw website zorgen bovendien dat je website beter wordt gevonden in Haarlem. Laat onze professionele tekstschrijvers jouw websiteteksten schrijven.

Webteksten met taalfouten geven je bedrijf een onprofessionele uitstraling. Laat je teksten daarom altijd nakijken door een professionele eindredacteuren.

Eindredactie door een eindredacteur?

Een bewkame eindredacteur zet de spreekwoordelijke puntjes op de i. Kijkt met name naar de zinsopbouw en de tekstopbouw. Klopt de kop wel bij het artikel? Wordt de Haarlem wel genoemd door de eindredacteur?