Jeroen van Putten

Ervaren eindredacteur in Wormer

Ervaren eindredacteur in Wormer

Laat onze eindredacteuren dan gewoon al het werk doen. Op Wormer of gewoon telefonisch bespreken we jouw wensen wat eindredacteur voor je gaat doen.

Wat is tekstschrijven?

Ben je zelf geen ervaren schrijver? Een van onze eindredacteuren helpt je graag op weg.

Een bedreven eindredacteur kijkt of er prikkelende tussenkoppen en eventueel streamers in de tekst staan. Adviseert om landingspagina’s te schrijven voor Wormer.

Tekstcorrectie op locatie in Wormer?

Kies je voor tekstcorrectie dan zal een van onze eindredacteuren jouw teksten corrigeren: hij of zij haalt de taal- en spelfouten eruit en zorgt dat ze taalkundig foutloos zijn. Je levert in dit geval dus wel zelf de teksten aan. Dit kan op afstand, maar onze eindredacteuren kunnen ook langskomen op Wormer.

Ervaren eindredacteur in Wormer

Wil je ook goede teksten laten schrijven voor jouw website? En heb je hier hulp bij nodig van een ervaren eindredacteur. Of kun je hier de tijd niet voor vrijmaken? Er zijn genoeg goede eindredacteuren in Wormer. Correcte teksten op jouw website zorgen bovendien dat je website beter wordt gevonden in Wormer. Laat onze professionele tekstschrijvers jouw websiteteksten schrijven.

Eindredactie door een eindredacteur?

Een bewkame eindredacteur zet de spreekwoordelijke puntjes op de i. Kijkt met name naar de zinsopbouw en de tekstopbouw. Klopt de kop wel bij het artikel? Wordt de Wormer wel genoemd door de eindredacteur?

eindredacteur met ruim 10 jaar ervaring in Wormer

Met meer dan 10 jaar ervaring als eindredacteur in Wormer bij onder meer Malmberg en Sanoma, werkt Jeroen al ruim 10 jaar in de media. Daarnaast is Jeroen actief als ondernemer met bijvoorbeeld Nowweb.nl en Corrigeren.nl!

Webteksten met taalfouten geven je bedrijf een onprofessionele uitstraling. Laat je teksten daarom altijd nakijken door een professionele eindredacteuren.