Jeroen van Putten

Ervaren freelance projectleider in De Rijnstreek

Ervaren freelance projectleider in De Rijnstreek

Eindredactie door een freelance projectleider?

Een bewkame freelance projectleider zet de spreekwoordelijke puntjes op de i. Kijkt met name naar de zinsopbouw en de tekstopbouw. Klopt de kop wel bij het artikel? Wordt de De Rijnstreek wel genoemd door de freelance projectleider?

Webteksten met taalfouten geven je bedrijf een onprofessionele uitstraling. Laat je teksten daarom altijd nakijken door een professionele freelance projectleiders.

freelance projectleider met ruim 10 jaar ervaring in De Rijnstreek

Met meer dan 10 jaar ervaring als freelance projectleider in De Rijnstreek bij onder meer Malmberg en Sanoma, werkt Jeroen al ruim 10 jaar in de media. Daarnaast is Jeroen actief als ondernemer met bijvoorbeeld Nowweb.nl en Corrigeren.nl!

Tekstcorrectie op locatie in De Rijnstreek?

Kies je voor tekstcorrectie dan zal een van onze freelance projectleiders jouw teksten corrigeren: hij of zij haalt de taal- en spelfouten eruit en zorgt dat ze taalkundig foutloos zijn. Je levert in dit geval dus wel zelf de teksten aan. Dit kan op afstand, maar onze freelance projectleiders kunnen ook langskomen op De Rijnstreek.

Ervaren freelance projectleider in De Rijnstreek

Wil je ook goede teksten laten schrijven voor jouw website? En heb je hier hulp bij nodig van een ervaren freelance projectleider. Of kun je hier de tijd niet voor vrijmaken? Er zijn genoeg goede freelance projectleiders in De Rijnstreek. Correcte teksten op jouw website zorgen bovendien dat je website beter wordt gevonden in De Rijnstreek. Laat onze professionele tekstschrijvers jouw websiteteksten schrijven.