Jeroen van Putten

Ervaren freelance projectleider in Nieuw-Vennep

Ervaren freelance projectleider in Nieuw-Vennep

Laat onze freelance projectleiders dan gewoon al het werk doen. Op Nieuw-Vennep of gewoon telefonisch bespreken we jouw wensen wat freelance projectleider voor je gaat doen.

Wat is tekstschrijven?

Ben je zelf geen ervaren schrijver? Een van onze freelance projectleiders helpt je graag op weg.

Eindredactie door een freelance projectleider?

Een bewkame freelance projectleider zet de spreekwoordelijke puntjes op de i. Kijkt met name naar de zinsopbouw en de tekstopbouw. Klopt de kop wel bij het artikel? Wordt de Nieuw-Vennep wel genoemd door de freelance projectleider?

Tekstcorrectie op locatie in Nieuw-Vennep?

Kies je voor tekstcorrectie dan zal een van onze freelance projectleiders jouw teksten corrigeren: hij of zij haalt de taal- en spelfouten eruit en zorgt dat ze taalkundig foutloos zijn. Je levert in dit geval dus wel zelf de teksten aan. Dit kan op afstand, maar onze freelance projectleiders kunnen ook langskomen op Nieuw-Vennep.

freelance projectleider met ruim 10 jaar ervaring in Nieuw-Vennep

Met meer dan 10 jaar ervaring als freelance projectleider in Nieuw-Vennep bij onder meer Malmberg en Sanoma, werkt Jeroen al ruim 10 jaar in de media. Daarnaast is Jeroen actief als ondernemer met bijvoorbeeld Nowweb.nl en Corrigeren.nl!

Webteksten met taalfouten geven je bedrijf een onprofessionele uitstraling. Laat je teksten daarom altijd nakijken door een professionele freelance projectleiders.

Ervaren freelance projectleider in Nieuw-Vennep

Wil je ook goede teksten laten schrijven voor jouw website? En heb je hier hulp bij nodig van een ervaren freelance projectleider. Of kun je hier de tijd niet voor vrijmaken? Er zijn genoeg goede freelance projectleiders in Nieuw-Vennep. Correcte teksten op jouw website zorgen bovendien dat je website beter wordt gevonden in Nieuw-Vennep. Laat onze professionele tekstschrijvers jouw websiteteksten schrijven.

Een bedreven freelance projectleider kijkt of er prikkelende tussenkoppen en eventueel streamers in de tekst staan. Adviseert om landingspagina’s te schrijven voor Nieuw-Vennep.