Jeroen van Putten

Ervaren hoofdredacteur in De Rijnstreek

Ervaren hoofdredacteur in De Rijnstreek

Wat is tekstschrijven?

Ben je zelf geen ervaren schrijver? Een van onze hoofdredacteuren helpt je graag op weg.

Een bedreven hoofdredacteur kijkt of er prikkelende tussenkoppen en eventueel streamers in de tekst staan. Adviseert om landingspagina’s te schrijven voor De Rijnstreek.

hoofdredacteur met ruim 10 jaar ervaring in De Rijnstreek

Met meer dan 10 jaar ervaring als hoofdredacteur in De Rijnstreek bij onder meer Malmberg en Sanoma, werkt Jeroen al ruim 10 jaar in de media. Daarnaast is Jeroen actief als ondernemer met bijvoorbeeld Nowweb.nl en Corrigeren.nl!

Eindredactie door een hoofdredacteur?

Een bewkame hoofdredacteur zet de spreekwoordelijke puntjes op de i. Kijkt met name naar de zinsopbouw en de tekstopbouw. Klopt de kop wel bij het artikel? Wordt de De Rijnstreek wel genoemd door de hoofdredacteur?

Webteksten met taalfouten geven je bedrijf een onprofessionele uitstraling. Laat je teksten daarom altijd nakijken door een professionele hoofdredacteuren.

Tekstcorrectie op locatie in De Rijnstreek?

Kies je voor tekstcorrectie dan zal een van onze hoofdredacteuren jouw teksten corrigeren: hij of zij haalt de taal- en spelfouten eruit en zorgt dat ze taalkundig foutloos zijn. Je levert in dit geval dus wel zelf de teksten aan. Dit kan op afstand, maar onze hoofdredacteuren kunnen ook langskomen op De Rijnstreek.

Ervaren hoofdredacteur in De Rijnstreek

Wil je ook goede teksten laten schrijven voor jouw website? En heb je hier hulp bij nodig van een ervaren hoofdredacteur. Of kun je hier de tijd niet voor vrijmaken? Er zijn genoeg goede hoofdredacteuren in De Rijnstreek. Correcte teksten op jouw website zorgen bovendien dat je website beter wordt gevonden in De Rijnstreek. Laat onze professionele tekstschrijvers jouw websiteteksten schrijven.