Jeroen van Putten

Ervaren hoofdredacteur in Zoeterwoude

Ervaren hoofdredacteur in Zoeterwoude

hoofdredacteur met ruim 10 jaar ervaring in Zoeterwoude

Met meer dan 10 jaar ervaring als hoofdredacteur in Zoeterwoude bij onder meer Malmberg en Sanoma, werkt Jeroen al ruim 10 jaar in de media. Daarnaast is Jeroen actief als ondernemer met bijvoorbeeld Nowweb.nl en Corrigeren.nl!

Eindredactie door een hoofdredacteur?

Een bewkame hoofdredacteur zet de spreekwoordelijke puntjes op de i. Kijkt met name naar de zinsopbouw en de tekstopbouw. Klopt de kop wel bij het artikel? Wordt de Zoeterwoude wel genoemd door de hoofdredacteur?

Ervaren hoofdredacteur in Zoeterwoude

Wil je ook goede teksten laten schrijven voor jouw website? En heb je hier hulp bij nodig van een ervaren hoofdredacteur. Of kun je hier de tijd niet voor vrijmaken? Er zijn genoeg goede hoofdredacteuren in Zoeterwoude. Correcte teksten op jouw website zorgen bovendien dat je website beter wordt gevonden in Zoeterwoude. Laat onze professionele tekstschrijvers jouw websiteteksten schrijven.

Tekstcorrectie op locatie in Zoeterwoude?

Kies je voor tekstcorrectie dan zal een van onze hoofdredacteuren jouw teksten corrigeren: hij of zij haalt de taal- en spelfouten eruit en zorgt dat ze taalkundig foutloos zijn. Je levert in dit geval dus wel zelf de teksten aan. Dit kan op afstand, maar onze hoofdredacteuren kunnen ook langskomen op Zoeterwoude.

Webteksten met taalfouten geven je bedrijf een onprofessionele uitstraling. Laat je teksten daarom altijd nakijken door een professionele hoofdredacteuren.