Jeroen van Putten

Ervaren interim-manager in Koudekerk a/d Rijn

Ervaren interim-manager in Koudekerk a/d Rijn

Laat onze interim-managers dan gewoon al het werk doen. Op Koudekerk a/d Rijn of gewoon telefonisch bespreken we jouw wensen wat interim-manager voor je gaat doen.

Wat is tekstschrijven?

Ben je zelf geen ervaren schrijver? Een van onze interim-managers helpt je graag op weg.

Eindredactie door een interim-manager?

Een bewkame interim-manager zet de spreekwoordelijke puntjes op de i. Kijkt met name naar de zinsopbouw en de tekstopbouw. Klopt de kop wel bij het artikel? Wordt de Koudekerk a/d Rijn wel genoemd door de interim-manager?

Ervaren interim-manager in Koudekerk a/d Rijn

Wil je ook goede teksten laten schrijven voor jouw website? En heb je hier hulp bij nodig van een ervaren interim-manager. Of kun je hier de tijd niet voor vrijmaken? Er zijn genoeg goede interim-managers in Koudekerk a/d Rijn. Correcte teksten op jouw website zorgen bovendien dat je website beter wordt gevonden in Koudekerk a/d Rijn. Laat onze professionele tekstschrijvers jouw websiteteksten schrijven.

Webteksten met taalfouten geven je bedrijf een onprofessionele uitstraling. Laat je teksten daarom altijd nakijken door een professionele interim-managers.

Tekstcorrectie op locatie in Koudekerk a/d Rijn?

Kies je voor tekstcorrectie dan zal een van onze interim-managers jouw teksten corrigeren: hij of zij haalt de taal- en spelfouten eruit en zorgt dat ze taalkundig foutloos zijn. Je levert in dit geval dus wel zelf de teksten aan. Dit kan op afstand, maar onze interim-managers kunnen ook langskomen op Koudekerk a/d Rijn.

interim-manager met ruim 10 jaar ervaring in Koudekerk a/d Rijn

Met meer dan 10 jaar ervaring als interim-manager in Koudekerk a/d Rijn bij onder meer Malmberg en Sanoma, werkt Jeroen al ruim 10 jaar in de media. Daarnaast is Jeroen actief als ondernemer met bijvoorbeeld Nowweb.nl en Corrigeren.nl!

Een bedreven interim-manager kijkt of er prikkelende tussenkoppen en eventueel streamers in de tekst staan. Adviseert om landingspagina’s te schrijven voor Koudekerk a/d Rijn.