Jeroen van Putten

Ervaren interim-manager in Koudekerk aan den Rijn

Ervaren interim-manager in Koudekerk aan den Rijn

Wat is tekstschrijven?

Ben je zelf geen ervaren schrijver? Een van onze interim-managers helpt je graag op weg.

Eindredactie door een interim-manager?

Een bewkame interim-manager zet de spreekwoordelijke puntjes op de i. Kijkt met name naar de zinsopbouw en de tekstopbouw. Klopt de kop wel bij het artikel? Wordt de Koudekerk aan den Rijn wel genoemd door de interim-manager?

Ervaren interim-manager in Koudekerk aan den Rijn

Wil je ook goede teksten laten schrijven voor jouw website? En heb je hier hulp bij nodig van een ervaren interim-manager. Of kun je hier de tijd niet voor vrijmaken? Er zijn genoeg goede interim-managers in Koudekerk aan den Rijn. Correcte teksten op jouw website zorgen bovendien dat je website beter wordt gevonden in Koudekerk aan den Rijn. Laat onze professionele tekstschrijvers jouw websiteteksten schrijven.

Webteksten met taalfouten geven je bedrijf een onprofessionele uitstraling. Laat je teksten daarom altijd nakijken door een professionele interim-managers.

Tekstcorrectie op locatie in Koudekerk aan den Rijn?

Kies je voor tekstcorrectie dan zal een van onze interim-managers jouw teksten corrigeren: hij of zij haalt de taal- en spelfouten eruit en zorgt dat ze taalkundig foutloos zijn. Je levert in dit geval dus wel zelf de teksten aan. Dit kan op afstand, maar onze interim-managers kunnen ook langskomen op Koudekerk aan den Rijn.

Een bedreven interim-manager kijkt of er prikkelende tussenkoppen en eventueel streamers in de tekst staan. Adviseert om landingspagina’s te schrijven voor Koudekerk aan den Rijn.

interim-manager met ruim 10 jaar ervaring in Koudekerk aan den Rijn

Met meer dan 10 jaar ervaring als interim-manager in Koudekerk aan den Rijn bij onder meer Malmberg en Sanoma, werkt Jeroen al ruim 10 jaar in de media. Daarnaast is Jeroen actief als ondernemer met bijvoorbeeld Nowweb.nl en Corrigeren.nl!