Jeroen van Putten

Ervaren interim-manager in Nieuwerbrug a/d rijn

Ervaren interim-manager in Nieuwerbrug a/d rijn

Tekstcorrectie op locatie in Nieuwerbrug a/d rijn?

Kies je voor tekstcorrectie dan zal een van onze interim-managers jouw teksten corrigeren: hij of zij haalt de taal- en spelfouten eruit en zorgt dat ze taalkundig foutloos zijn. Je levert in dit geval dus wel zelf de teksten aan. Dit kan op afstand, maar onze interim-managers kunnen ook langskomen op Nieuwerbrug a/d rijn.

Eindredactie door een interim-manager?

Een bewkame interim-manager zet de spreekwoordelijke puntjes op de i. Kijkt met name naar de zinsopbouw en de tekstopbouw. Klopt de kop wel bij het artikel? Wordt de Nieuwerbrug a/d rijn wel genoemd door de interim-manager?

Webteksten met taalfouten geven je bedrijf een onprofessionele uitstraling. Laat je teksten daarom altijd nakijken door een professionele interim-managers.

interim-manager met ruim 10 jaar ervaring in Nieuwerbrug a/d rijn

Met meer dan 10 jaar ervaring als interim-manager in Nieuwerbrug a/d rijn bij onder meer Malmberg en Sanoma, werkt Jeroen al ruim 10 jaar in de media. Daarnaast is Jeroen actief als ondernemer met bijvoorbeeld Nowweb.nl en Corrigeren.nl!

Ervaren interim-manager in Nieuwerbrug a/d rijn

Wil je ook goede teksten laten schrijven voor jouw website? En heb je hier hulp bij nodig van een ervaren interim-manager. Of kun je hier de tijd niet voor vrijmaken? Er zijn genoeg goede interim-managers in Nieuwerbrug a/d rijn. Correcte teksten op jouw website zorgen bovendien dat je website beter wordt gevonden in Nieuwerbrug a/d rijn. Laat onze professionele tekstschrijvers jouw websiteteksten schrijven.