Jeroen van Putten

Ervaren interim-manager in Nieuwerbrug

Ervaren interim-manager in Nieuwerbrug

Laat onze interim-managers dan gewoon al het werk doen. Op Nieuwerbrug of gewoon telefonisch bespreken we jouw wensen wat interim-manager voor je gaat doen.

Wat is tekstschrijven?

Ben je zelf geen ervaren schrijver? Een van onze interim-managers helpt je graag op weg.

Eindredactie door een interim-manager?

Een bewkame interim-manager zet de spreekwoordelijke puntjes op de i. Kijkt met name naar de zinsopbouw en de tekstopbouw. Klopt de kop wel bij het artikel? Wordt de Nieuwerbrug wel genoemd door de interim-manager?

Ervaren interim-manager in Nieuwerbrug

Wil je ook goede teksten laten schrijven voor jouw website? En heb je hier hulp bij nodig van een ervaren interim-manager. Of kun je hier de tijd niet voor vrijmaken? Er zijn genoeg goede interim-managers in Nieuwerbrug. Correcte teksten op jouw website zorgen bovendien dat je website beter wordt gevonden in Nieuwerbrug. Laat onze professionele tekstschrijvers jouw websiteteksten schrijven.

Tekstcorrectie op locatie in Nieuwerbrug?

Kies je voor tekstcorrectie dan zal een van onze interim-managers jouw teksten corrigeren: hij of zij haalt de taal- en spelfouten eruit en zorgt dat ze taalkundig foutloos zijn. Je levert in dit geval dus wel zelf de teksten aan. Dit kan op afstand, maar onze interim-managers kunnen ook langskomen op Nieuwerbrug.

Een bedreven interim-manager kijkt of er prikkelende tussenkoppen en eventueel streamers in de tekst staan. Adviseert om landingspagina’s te schrijven voor Nieuwerbrug.

interim-manager met ruim 10 jaar ervaring in Nieuwerbrug

Met meer dan 10 jaar ervaring als interim-manager in Nieuwerbrug bij onder meer Malmberg en Sanoma, werkt Jeroen al ruim 10 jaar in de media. Daarnaast is Jeroen actief als ondernemer met bijvoorbeeld Nowweb.nl en Corrigeren.nl!

Webteksten met taalfouten geven je bedrijf een onprofessionele uitstraling. Laat je teksten daarom altijd nakijken door een professionele interim-managers.