Jeroen van Putten

Ervaren projectleider in Benthuizen

Ervaren projectleider in Benthuizen

Eindredactie door een projectleider?

Een bewkame projectleider zet de spreekwoordelijke puntjes op de i. Kijkt met name naar de zinsopbouw en de tekstopbouw. Klopt de kop wel bij het artikel? Wordt de Benthuizen wel genoemd door de projectleider?

projectleider met ruim 10 jaar ervaring in Benthuizen

Met meer dan 10 jaar ervaring als projectleider in Benthuizen bij onder meer Malmberg en Sanoma, werkt Jeroen al ruim 10 jaar in de media. Daarnaast is Jeroen actief als ondernemer met bijvoorbeeld Nowweb.nl en Corrigeren.nl!

Tekstcorrectie op locatie in Benthuizen?

Kies je voor tekstcorrectie dan zal een van onze projectleiders jouw teksten corrigeren: hij of zij haalt de taal- en spelfouten eruit en zorgt dat ze taalkundig foutloos zijn. Je levert in dit geval dus wel zelf de teksten aan. Dit kan op afstand, maar onze projectleiders kunnen ook langskomen op Benthuizen.

Webteksten met taalfouten geven je bedrijf een onprofessionele uitstraling. Laat je teksten daarom altijd nakijken door een professionele projectleiders.

Ervaren projectleider in Benthuizen

Wil je ook goede teksten laten schrijven voor jouw website? En heb je hier hulp bij nodig van een ervaren projectleider. Of kun je hier de tijd niet voor vrijmaken? Er zijn genoeg goede projectleiders in Benthuizen. Correcte teksten op jouw website zorgen bovendien dat je website beter wordt gevonden in Benthuizen. Laat onze professionele tekstschrijvers jouw websiteteksten schrijven.