Jeroen van Putten

Ervaren projectleider in Hoofddorp

Ervaren projectleider in Hoofddorp

Laat onze projectleiders dan gewoon al het werk doen. Op Hoofddorp of gewoon telefonisch bespreken we jouw wensen wat projectleider voor je gaat doen.

Wat is tekstschrijven?

Ben je zelf geen ervaren schrijver? Een van onze projectleiders helpt je graag op weg.

Een bedreven projectleider kijkt of er prikkelende tussenkoppen en eventueel streamers in de tekst staan. Adviseert om landingspagina’s te schrijven voor Hoofddorp.

Ervaren projectleider in Hoofddorp

Wil je ook goede teksten laten schrijven voor jouw website? En heb je hier hulp bij nodig van een ervaren projectleider. Of kun je hier de tijd niet voor vrijmaken? Er zijn genoeg goede projectleiders in Hoofddorp. Correcte teksten op jouw website zorgen bovendien dat je website beter wordt gevonden in Hoofddorp. Laat onze professionele tekstschrijvers jouw websiteteksten schrijven.

Tekstcorrectie op locatie in Hoofddorp?

Kies je voor tekstcorrectie dan zal een van onze projectleiders jouw teksten corrigeren: hij of zij haalt de taal- en spelfouten eruit en zorgt dat ze taalkundig foutloos zijn. Je levert in dit geval dus wel zelf de teksten aan. Dit kan op afstand, maar onze projectleiders kunnen ook langskomen op Hoofddorp.

projectleider met ruim 10 jaar ervaring in Hoofddorp

Met meer dan 10 jaar ervaring als projectleider in Hoofddorp bij onder meer Malmberg en Sanoma, werkt Jeroen al ruim 10 jaar in de media. Daarnaast is Jeroen actief als ondernemer met bijvoorbeeld Nowweb.nl en Corrigeren.nl!

Webteksten met taalfouten geven je bedrijf een onprofessionele uitstraling. Laat je teksten daarom altijd nakijken door een professionele projectleiders.

Eindredactie door een projectleider?

Een bewkame projectleider zet de spreekwoordelijke puntjes op de i. Kijkt met name naar de zinsopbouw en de tekstopbouw. Klopt de kop wel bij het artikel? Wordt de Hoofddorp wel genoemd door de projectleider?