Jeroen van Putten

Ervaren projectleider in Reeuwijk

Ervaren projectleider in Reeuwijk

Een bedreven projectleider kijkt of er prikkelende tussenkoppen en eventueel streamers in de tekst staan. Adviseert om landingspagina’s te schrijven voor Reeuwijk.

Ervaren projectleider in Reeuwijk

Wil je ook goede teksten laten schrijven voor jouw website? En heb je hier hulp bij nodig van een ervaren projectleider. Of kun je hier de tijd niet voor vrijmaken? Er zijn genoeg goede projectleiders in Reeuwijk. Correcte teksten op jouw website zorgen bovendien dat je website beter wordt gevonden in Reeuwijk. Laat onze professionele tekstschrijvers jouw websiteteksten schrijven.

Webteksten met taalfouten geven je bedrijf een onprofessionele uitstraling. Laat je teksten daarom altijd nakijken door een professionele projectleiders.

projectleider met ruim 10 jaar ervaring in Reeuwijk

Met meer dan 10 jaar ervaring als projectleider in Reeuwijk bij onder meer Malmberg en Sanoma, werkt Jeroen al ruim 10 jaar in de media. Daarnaast is Jeroen actief als ondernemer met bijvoorbeeld Nowweb.nl en Corrigeren.nl!

Tekstcorrectie op locatie in Reeuwijk?

Kies je voor tekstcorrectie dan zal een van onze projectleiders jouw teksten corrigeren: hij of zij haalt de taal- en spelfouten eruit en zorgt dat ze taalkundig foutloos zijn. Je levert in dit geval dus wel zelf de teksten aan. Dit kan op afstand, maar onze projectleiders kunnen ook langskomen op Reeuwijk.

Eindredactie door een projectleider?

Een bewkame projectleider zet de spreekwoordelijke puntjes op de i. Kijkt met name naar de zinsopbouw en de tekstopbouw. Klopt de kop wel bij het artikel? Wordt de Reeuwijk wel genoemd door de projectleider?